[VLESS] Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma

[VLESS] Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma

Summary

This time I will share about '[VLESS] Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma'

Continue reading about our main topic which is [VLESS] Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma

Kali ini dotycat.com akan kongsikan Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma Terbaru , Cara ini 100% dijamin menjadi.

Kali ini saya akan kongsikan cara mendapatkan config vless premium secara percuma dah sah sehinga sebulan, selepas sebulan korang boleh mendapatkan akaun vless terbaru.

Sebelum kita ke topik utama kita saya akan terangkan serba sedikit tentang vless

Apa Itu Vless?

VLESS ialah protokol penghantaran ringan yang boleh digunakan sebagai jambatan antara pelanggan xray dan pelayan. Inilah Cara Menggunakan VLESS pada Android.

VMESS mempunyai beberapa perbezaan dengan vmess, berikut adalah perbezaannya:

VLESS

  1. Dalam penggunaan VLESS UTC masa atau masa sistem tidak perlu betul dan tidak menggunakan AlterID.
  2. VLESS tidak disulitkan dan hanya perlu disulitkan dengan TLS.
  3. Vless mempunyai SPEED dan PRESTASI yang lebih baik daripada VMESS kerana VLESS tidak menyulitkan atau menyahsulit data.

VMESS

  1. VMESS menggunakan protokol pengangkutan yang disulitkan
  2. Dalam menggunakan VMESS, masa UTC mestilah betul
  3. VMESS menggunakan AlterId

Cara Pengunaan VLESS

Cara penggunaan VLESS cukup senang, anda hanya perlu menyediakan beberapa aplikasi VPN yang menyokong protokol vless seperti aplikasi berikut

  1. ARmod VPN
  2. E-V2ray
  3. NapsternetV
  4. Dan banyak lagi , Tapi aplikasi di atas suda cukup baik untuk anda gunakan

Baik kita teruskan ke topik utama kita iaitu Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma , Cara ini cukup senang anda hanya perlu mempunyai aplikasi dan akaun telegram.

Korang cukup mengunjungi bot ctechdidik melalui telegram dengan cara type nama berikut di search box telegram @ctechdidik_bot dan click pada bot ctechdidik,

Selanjutnya tulis message /start dan hantar Seterusnya anda akan melihat beberapa menu seperti REGISTER IP , FREE CONFIG, FREE SUBDOMAIN , REGISTER IP DAN DONATOR , Click menu config dan anda akan mendapatkan 1 config vless premium secara percuma yang baiknya config vless yang di kongsikan secara percuma oleh CTECH DIDIK boleh di gunakan selama sebulan & yang penting percuma.

Untuk memasang bug teleco cukup ganti ctechdidik.me kepada bug teleco yang anda inginkan.

Baikla sampai di sini sahaja perkongsian saya tentang Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma, Sekiranya anda tidak memahami cara penggunaan vless anda boleh semak posting yang saya telah kongsikan sebelumnya di dalam categories VPN. Sekian,

Conclusion

So I think you might understand and like our article about [VLESS] Cara Dapatkan Free Premium Config Vless 30 Hari Secara Percuma. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments