Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco

Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco

Summary

This time I will share about 'Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco'

Continue reading about our main topic which is Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco

Kali Ini DOTYCAT.COM akan bincangkan tentang Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco, Namun dalam topik ini saya tidak akan kongsikan bug teleco, saya cuma akan kongsikan method yang anda boleh gunakan untuk Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco

Kali ini dotycat akan bincangkan tentang Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco, 

Meta kali ini tidak memerlukan anda untuk membuat akaun ssh ataupun akaun VPN anda hanya perlukan BUG & aplikasi untuk baypass internate dan mendapatkan internate secara percuma tanpa langanan, mengikut kesesuaian teleco anda.

Untuk memudahkan anda saya akan sediakan link aplikasi yang perlu anda gunakan untuk menjalankan Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco

Aplikasi Ini anda boleh dapatkan secara percuma di appstor ataupun play stor iaitu Bypasser SSL VPN.

Aplikasi ini mempunyai banyak pilihan server, gunakan server ikut kesesuaian tempat anda, SG,ID US dan banyak lagi.

Bagi saya, Saya selalu gunakan dua server vpn ia itu ID dan SG , Kenapa? kerana server itu berdekatan dengan malaysia soo speen agak memuaskan, tetapi server lain pun speed boleh tahan juga , gunakan ikut kesesuaian anda.

Untuk aplikasi ini saya telah test beberapa teleco dan ianya berjalan seperti yang di rancang

Aplikasi VPN

  1. Digi - Best/Live - Booster Speed Cap
  2. Maxis - langanan Joox 
  3. Umobile - Tanpa langanan / Simkad Exp
  4. Yes4g - Booster sahaja
  5. Unifi - Booster & 0mb/0 langanan

Berikut Beberapa teleco yang saya da uji coba, harap banyang-bayang bug teleco tu anda dapat fahami ya, Oleh kerana saya tidak akan kongsikan bug teleco, tak kongsi dan tak jual, benda free xkan nak jual haha.

Cara Pasang Bug Host

  1. Pastikan korang da install aplikasi Bypasser SSL VPN, Lupa bagi link  ahha, Korang search je dkt Play Stor - "Bypasser SSL VPN" confirm jumpa punya.

  2. First Korang masuk dalam aplikasi Bypasser SSL VPN akan nampak seperti gambar di atas, kadang-kadang cuma nampak butdng relode atau represh server list, so kalau nampak butang refresh tu tekan ja lepas da tekan nanti akan keluar list server.
  3. Seterusnya tekan icon settings, Ada nampak di setiap sudut server icon setting kn, so tekan butang tuu.

  4. Nampak menu SIN/BUG? so dalam tu korang masukan bug teleco korang wap.bla.bla ke vault.bla.bla ke jook.bla.bla ke apa-apa bug yang masi jalan da banyak tuu aku sebutkan bayanganya hahaha, Selepas da set bug tekan butang atas tuu untuk save, 
  5. Lepas save connect & test ping or speed.

Sekiranya ada pertanyaan boleh hubungi saya di telegram , nama di beri @anzclan, Sekiranya saya lambat balas, mohon bersabar kerana saya mungkin masa tu kerja so i will replay asap ahahha , kluar ayat orang ijau wkakak.

Baikla itula serba sedikit bayangan Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco yang dapat saya kongsikan.

Sekiranya ada kekurangan silakan tinggalkan di ruangan comment.

Sekian sahaja perkongsian saya tentang Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco, Wasalam

Conclusion

So I think you might understand and like our article about Trick Free Internet Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Unifi, Semua Teleco. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments