Pillow babypian self therafy & early islamic education

Pillow babypian self therafy & early islamic education

Summary

Bantal yang mempunyai Audio islamic memudahkan ibu hapa di luar sana.

Teruskan membaca tentang topik utama kita iaitu Pillow babypian self therafy & early islamic education

ContentsHide / Show

You can buy attention (advertising). You can beg for attention from the media (PR). You can bug people one at a time to get attention (sales). Or you can earn attention by creating something interesting and valuable and then publishing it online for free.

Syarikat Babypian Legacy Sdn Bhd merupakan syarikat yang ditubuhkan oleh pengasas Sufian Suhaimi bersama rakan baiknya Farah Yusuf. Gabungan dan misi ini adalah untuk menyediakan pendidikan awal kanak-kanak sehingga golongan dewasa dalam bentuk produk inovasi,kreatif dan bantal yang sangat berguna untuk semua.

Produk yang pertama di keluarkan adalah Zikir Pillow dan seterusnya Quran Pillow, Babypian Back To School, Guitar Pillow dan Rainbow Zikir Pillow. Tapi harini saya mahu cerita tentang Zikir Pillow yang menjadi penggemar ibu bapa di Malaysia untuk anak-anak mereka.. Jom baca .....

Mesti ramai yang belum tahu tentang pillow babypian kan? Yang belum tahu mesti akan tertarik dengan pillow yang sangat berguna ni. Zikir pillow merupakan sejenis bantal audio berbentuk awan yang boleh mengeluarkan suara. Tapi bukan sembarangan suara tau. Zikir pillow juga merupakan bantal yang mengandungi alunan zikir yang pertama di Malaysia.

Bantal ini hanya terdapat 2 jenis warna iaitu baby blue dan baby pink. Biasanya warna baby pink sesuai untuk golongan perempuan kerana mempunyai warna pink yang sangat lembut bila di pandang. Warna baby blue pulak sesuai untuk lelaki mahupun perempuan.

Terdapat pelbagai jenis zikir,doa harian,surah lazim termasuk azan dan alif ba ta. Alunan 11 zikir,7 doa harian dan 15 surah terakhir dalam juzuk 30 (surah lazim). Kesemua audio ini direkodkan sendiri oleh menggunakan suara Sufian Suhaimi. Surah lazim pulak direkodkan khas oleh Qari Ustaz Fakhrul UNIC.

Bantal ini di reka khas mesra pengguna,sesuai untuk semua peringkat umur. Sangat sesuai dijadikan terapi diri mendengar ayat-ayat Al-Quran. Material bantal yang berkualiti tinggi,sangat gebu,lembut dan tahan lasak. Terdapat lampu LED berwarna-warni juga tau. Bantal sesuai dibawak ke travel.

Lain hari saya akan cerita kebaikkan bantal yang lain pulak. Zaman sekarang ni memang sesuai kalau setiap rumah ada pillow babypian ni. Bukan sahaja boleh mendengar zikir tapi boleh dijadikan bantal di kepala juga. Lupa mau bagitau kesemua pillow babypian menggunakan bateri tanpa mengeacas. Pasti akan menjadi bantal yang terbaik untuk masa kini. 

HUBUNGI KAMI

HARGA : RM139 SM / RM149 SS

POSTAGE : RM20 SM / RM15 SS

http://www.wasap.my/+601169305594/zikirpillow

Kesimpulan

Jadi saya rasa anda mungkin faham dan menyukai article kami tentang Pillow babypian self therafy & early islamic education. Jadi pada kesimpulannya saya, Jika anda tidak memahami apa-apa langkah maka jangan ragu untuk meninggalkankoment di ruangan yang telah kami sediakan.

Kongsi dengan rakan anda dan sebarkan article ini ke seluruh dunia😍

Assalamualaikummm..

Comments

×

Subscribe Now

Subscribe to our blogger and get the lates updates!