20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads

20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads

Summary

This time I will share about '20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads'

Continue reading about our main topic which is 20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads

Kali Ini DOTYCAT.COM akan kongsikan 20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads yang anda harus tahu, Teruskan membaca - 20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads

20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads - Yang harus anda tahu sebelum membuat iklan di google ads, Selain itu para blogger juga boleh menggunakan keword ini untuk membuat article yang sangat mahal - Cara ini telah saya uji coba di blog-blog saya sebelumnya.

Kata Kunci PPC Paling Mahal

Kata Kunci PPC Paling Mahal

Bagaimanakah Google menjana wang? Anehnya, 97% datang daripada pengiklanan bayar setiap klik dalam talian. Di Dotycat.Com kami tidak boleh mendapatkan PPC yang mencukupi; itulah sebabnya kami memutuskan untuk menjalankan beberapa penyelidikan dan mengetahui kata kunci yang paling mahal dalam Google.

Beberapa hasil kami tentang kata kunci PPC yang paling popular dan paling mahal dijangka, manakala beberapa (seperti darah tali pusat dan rawatan mesothelioma) mengejutkan kami dan pembaca kami.

Top 10 Kata Kunci Google Paling Mahal

Id  Keyword CPC
1 Insurance $54.91
2 Loans $44.28
3 Mortgage $47.12
4 Attorney $47.07
5 Credit $36.06
6 Lawyer $42.51
7 Donate $42.02
8 Degree $40.61
9 Hosting $31.91
10 Claim $45.51
11 Conference Call $42.05
12 Trading $33.19
13 Software $35.29
14 Recovery $42.03
15 Transfer $29.86
16 Gas/Electicity $54.62
17 Classes $35.04
18 Rehab $33.59
19 Treatment $37.18
20 Cord Blood $27.80

Kata Kunci AdWords Paling Mahal

Walaupun bida minimum bagi setiap kata kunci ialah 5 sen dalam AdWords, kata kunci kos tinggi yang disenaraikan di atas tidak begitu dekat. Google boleh membuat sehingga $50 setiap klik daripada kata kunci PPC yang paling mahal. Pengiklanan kata kunci ialah perniagaan yang sangat menguntungkan untuk Google. Ketahui lebih lanjut tentang kos AdWords di sini.

Kumpulan khusus paling mahal yang membayar untuk kata kunci yang paling mahal ialah industri dengan nilai pelanggan seumur hidup yang sangat tinggi; kata kunci AdWords yang paling mahal wujud dalam industri di mana bayaran balik pelanggan adalah tinggi. Akhirnya, jumlah wang yang diperoleh syarikat insurans daripada individu yang mendaftar untuk insurans dengan mereka menjadikan kadar kos setiap klik yang tinggi bernilai pelaburan, walaupun pada $54 satu klik.

Petua untuk Perniagaan dalam Niche Kata Kunci Google yang Mahal

Bertanya pada diri sendiri, Patutkah saya menggunakan AdWords? Jika anda berada dalam industri yang membayar banyak wang untuk kata kunci Google AdWords yang paling mahal, anda perlu memastikan anda melaksanakan amalan terbaik pemasaran bayar setiap klik. Berikut adalah beberapa yang perlu diingat:

  1. Skor Kualiti: Skor Kualiti AdWords yang tinggi boleh menurunkan CPC anda dan membantu anda membayar lebih sedikit untuk kata kunci yang paling berjaya. Mencari niche kata kunci yang betul dan membahagikan senarai kata kunci yang besar kepada senarai yang lebih kecil dan lebih tersegmen yang anda boleh tulis dengan mudah teks iklan disasarkan, menghasilkan Skor Kualiti yang lebih baik dan kedudukan kata kunci yang lebih baik.
  2. Be Specific: Sasarkan khusus, kata kunci 3-5 perkataan. Anda boleh menggunakan alat kata kunci Google AdWords untuk menghasilkan idea kata kunci tertentu, kedua-dua kata kunci ekor luas dan panjang.
  3. Gunakan Kata Kunci Negatif: Kata kunci yang tidak berkaitan menghasilkan klik mahal yang tidak akan mendorong penukaran dan apabila membida kata kunci paling mahal pada $50 setiap klik, kata kunci negatif adalah sangat penting.
  4. Fokus pada Relevansi
  5. Pengoptimuman Halaman Pendaratan: Walaupun kebanyakan kadar penukaran AdWords kekal sekitar 2%, kami selalunya akan melihat halaman pendaratan ditukar pada 20% atau bahkan 30%. Kunci kepada pengoptimuman halaman pendaratan ialah mencuba pelbagai jenis tawaran secara berterusan dan menguji cara orang bertindak balas terhadap tawaran tersebut.
  6. Kembangkan ke Paparan: Terutamanya jika anda ingin menyebarkan kesedaran jenama, rangkaian paparan ialah cara terbaik untuk menjana klik mampu milik; dan dengan alatan seperti Pencipta Iklan Pintar kami, anda boleh mula beroperasi pada Paparan dengan lebih cepat dan berkesan berbanding sebelum ini.

Ingin belajar Google AdWords? WordStream mempunyai sumber pendidikan, alatan dan perisian pengurusan PPC yang diperlukan oleh perniagaan anda untuk berjaya.

Conclusion

So I think you might understand and like our article about 20 Kata Kunci Paling Mahal dalam Google Ads. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments