Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean

Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean

Summary

This time I will share about 'Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean'

Continue reading about our main topic which is Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean

Hai, Kali ini saya akan kongsikan Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean selengkapnya

HI, Kali ini saya akan kongsikan Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean sah sehinga 60 Hari, DigitalOcean telah dikenali sebagai salah satu penyedia VPS terbaik di Dunia. Dengan tahap harga yang berpatutan, anda boleh mula hanya $5/bulan (~$0.007/jam) untuk menerima 1GB Ram, 1 CPU Teras, Cakera SSD 25GB dan Lebar Jalur 1TB.

Selain itu, perkhidmatan mereka juga sangat profesional; jawapan penyokong cepat dan bersemangat. Dan tidak perlu risau tentang kaedah pembayaran kerana anda boleh menggunakan PayPal atau Kad Kredit dengan mudah untuk membayar.

DigitalOcean sering menawarkan kredit percuma untuk pelanggan baharu dengan menggunakan kod promosinya. Selepas mendaftar akaun, anda boleh pergi ke Tetapan/Pengebilan dan masukkan kod kupon dalam medan, dan anda akan mendapat minimum $10 secara percuma, serta dua bulan percuma dengan pelan $5/bulan – 1GB memori/1 CPU/25GB SSD pada DigitalOcean.

Info $100 Free Credit

 1. Kupon/Tawaran hanya sah untuk akaun baharu DigitalOcean yang tidak pernah menggunakan sebarang kod/tawaran sebelum ini.
 2. Hadkan satu kupon setiap akaun.
 3. Kredit Percuma mesti digunakan dalam tempoh 12 bulan.
 4. Kredit Percuma DigitalOcean akan dibiayai ke akaun anda sebaik sahaja anda memautkannya ke kad kredit atau PayPal yang sah (jika menggunakan Paypal, anda perlu membuat prapembayaran sekurang-kurangnya $5).

Cara menggunakan Kupon DigitalOcean

 1. Daftar untuk akaun baharu di Digital Ocean Dapatkan $100 Free Credit Sini!
 2. Akses dan sahkan alamat e-mel anda.
 3. Tambahkan maklumat Kad Kredit anda atau deposit $5 melalui Paypal dalam bahagian Pengebilan untuk mengesahkan akaun anda.
 4. Setelah selesai signup dan memasukan id paypal ataupun creditcard anda akan mendapatkan $100 free credit.
 5. Sign up atau daftar di link yang saya berikan untuk mendapatkan $100 free credit. Dapatkan $100 Free Credit Sini!

Berikut adalah tujuh fungsi VPS.

 1. Menampung Trafik Tinggi
 2. Sebagai Web Hosting Skala Kecil
 3. Penyimpanan File Hosting
 4. Remote Desktop
 5. Sebagai VPN
 6. Server Percobaan
 7. Private Backup

Sedikit Info.

Dalam topik ini saya tlah kongsikan Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean, So topik seterusnya saya akan bincangkan cara untuk pasang atau sepup os di vps dan seterusnya cara install VPN panel di dalam vps, Jngan lupa semak update terbaru dalam masa beberapa hari ini.

Saya juga akan kongsikan cara untuk mendapatkan VPN auto script percuma support Openvpn,Vless,Vmess,Trojen dan banyak lagi. sekian perkongsian saya tentang Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean, wasalamm..

Conclusion

So I think you might understand and like our article about Cara Mendapatkan Free $100 Credit DigitalOcean. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments