O4U Dark Pro Responsive Template

O4U Dark Pro Responsive Template

Summary

This time I will share about 'O4U Dark Pro Responsive Template'

Continue reading about our main topic which is O4U Dark Pro Responsive Template

Kali ini Saya akan berkongsi tema yang saya beri nama O4U Dark Pro Responsive Template. Tema ini merupakan adaptasi dari tema AMP yang lebih minimalis

Kali ini Saya akan berkongsi tema yang saya beri nama O4U Dark Pro Responsive Template. Tema ini merupakan adaptasi dari tema AMP yang lebih minimalis dan ringan dan pada kali ini saya akan kongsikan version non AMP dengan harga cuma $10.99, Pembayaran boleh melalui paypal bitcoin dan lain lain.

Features Availability
Responsive True Cek
Google Testing Tool Validator (Homepage) True Cek
Google Testing Tool Validator (Postpage) True Cek
PageSpeed Insights True Cek
Mobile Friendly True Cek
SEO Friendly True
Dynamic Heading True
High CTR True
Personal Blog True
Disqus Comment True
Breadcrumbs Schema.org True
Related Posts Widget True
Featured Posts Widget True
Social Share Button True
Responsive Menu True
Footer Social Media True
Search Box True
Back to Top True
Newsletter Widget True
Shortcodes True
Well Documentation True

Demo Template

O4U Dark Pro Responsive Template

Blog adalah singkatan daripada 'weblog' (weblog). Blog boleh dikategorikan sebagai sebuah laman web namun sedikit berbeza kerana ia lebih bersifat dinamik iaitu mudah berubah dan sering memaparkan maklumat baru pada setiap masa. Sama seperti sebuah buku diari, tetapi blog merupakan sebuah jurnal dalam talian yang memaparkan susunan 'kronologi secara terbalik' akan dijelaskan dibahagian bawah.

Pada awalnya blog ini digunakan untuk berkongsi mengenai subjek individu seperti sebuah diari atau kisah-kisah yang berkaitan dengan kehidupan seharian seseorang. Bagaimanapun ia mengikut arus peredaran masa kini, teknologi yang semakin berkembang pesat telah mempelbagaikan tujuan blog. Blog ini boleh digunakan untuk pelbagai perkara.

Pembelian

Untuk pembelian , boleh hubungi saya melalui comtact page, sertakan nama telegram ataupun no wassap supaya senang saya menghubungi anda. terima kasiih

Conclusion

So I think you might understand and like our article about O4U Dark Pro Responsive Template. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments