O4U Green Responsive Blogger Theme

O4U Green Responsive Blogger Theme

Summary

This time I will share about 'O4U Green Responsive Blogger Theme'

Continue reading about our main topic which is O4U Green Responsive Blogger Theme

Kali ini Dotycat akan kongsikan Template Blogger yang di beri nama O4U Green Responsive Blogger Theme, Dotycat akan kongsikan secra percuma

Hi, Kali ini Dotycat akan kongsikan Template Blogger yang di beri nama O4U Green Responsive Blogger Theme, Dotycat akan kongsikan secra percuma, Sebelumnya template O4U Green Responsive Blogger Theme ini tema premium.

O4U Green Responsive Blogger Theme ini dibuat untuk yang lebih menyukai tampilan yang sederhana dengan tiga kolom serta SEO Friendly dan Responsive. Dalam tema ini Saya lebih fokus dengan ciri yang seminimal mungkin agar blog dapat diakses dengan cepat tanpa harus menunggu lama.

O4U Green Responsive Blogger Them

Features Availability
Responsive True Cek
Rich Result Test (Mobile) True Cek
Rich Result Test (Desktop) True Cek
Schema Markup Validator True Cek
PageSpeed Insights True Cek
SEO Friendly True
Dynamic Heading True
High CTR True
Personal Blog True
Blogger and Disqus Comment System True
3 Column True
Auto Read More True
Breadcrumbs Schema.org True
Related Posts (postpage) True
Featured Post (Homepage) True
Recent Post by Label (Homepage) True
Sharethis Social Share Button True
Responsive Menu True
Search Box True
Dark Mode True
Social Media Links Widget True
Back to Top True
Floating Contact Form Widget True
Sitemap Widget True
Custom Image Lightbox True
Shortcodes True
Well Documentation True
O4U Green Responsive Blogger Theme

Blog adalah singkatan daripada 'weblog' (weblog). Blog boleh dikategorikan sebagai sebuah laman web namun sedikit berbeza kerana ia lebih bersifat dinamik iaitu mudah berubah dan sering memaparkan maklumat baru pada setiap masa. Sama seperti sebuah buku diari, tetapi blog merupakan sebuah jurnal dalam talian yang memaparkan susunan 'kronologi secara terbalik' akan dijelaskan dibahagian bawah.

Pada awalnya blog ini digunakan untuk berkongsi mengenai subjek individu seperti sebuah diari atau kisah-kisah yang berkaitan dengan kehidupan seharian seseorang. Bagaimanapun ia mengikut arus peredaran masa kini, teknologi yang semakin berkembang pesat telah mempelbagaikan tujuan blog. Blog ini boleh digunakan untuk pelbagai perkara.

www.dotycat.com

O4U Green Responsive Blogger Theme - Sekian shaja perkongsian saya tentang O4U Green Responsive Blogger Theme, sekiranya anda mempunyai masala untu tema ini sila ajukan soalan di ruangan comment yang saya sediakan

Conclusion

So I think you might understand and like our article about O4U Green Responsive Blogger Theme. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments