Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022

Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022

Summary

This time I will share about 'Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022'

Continue reading about our main topic which is Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022

Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022 - Cara baypass internate maxis dengan menggunakan v2ray , meta terbaru april 2022.

Sebelum ini saya telah kongsikan [UPDATE] Trick Free Internate Maxis MUBI + Viu Dalam posting sebelumnya saya telah kongsikan cara untuk melangan maxis tv yang di mana kuata maxis tv boleh anda manipulasikan menjadi kuata utama dengan menggunakan VPN.

Di dalam posting ini saya akan kongsikan cara untuk seting bug untuk bypass kuata maxis tv menjadi kuata utama dengan menggunakan V2RAY , Dalam perkongsian ini saya candangkan kepada anda untuk menggunakan aplikasi Armod VPN. Saya sangat rekomenkan anda menggunakan aplikasi ini untuk anda mudah memahami apa yang saya ingin sampaikan.

Cara Setup V2RAY&nbs

Untuk memulakan proses setings V2RAY anda harus mempunyai config V2RAY yang masi aktip, Tetapi sekiranya anda tidak mempunyai Config V2RAY anda boleh dapatkan secara percuma melalui beberaya cara yang telah saya kongsikan - Boleh baca di - 3 Website Pembekal VPN Percuma, Kelajuan Penuh dan Terbaik -.

Config yang saya akan gunakan iala config V2RAY Vless+tcp+xtsl berikut contoh config:

vless://9d3b2b83-ea7d-4ab1-ab23-27110853af58@BUG.com.vp.dotycat.com:443?encryption=none&flow=xtls-rprx-splice&security=xtls&sni=BUG.com&alpn=h2&type=tcp&headerType=none#DOTYCAT.COM

Untuk mempelajarinya anda harus mempunyai config sendiri, kerana contoh config yang saya kongsikan di atas akan exp 2 hari selepas hari saya kongsikan article ini.

Seterusnya korang perlu infort config anda ke dalam aplikasi armod vpn ataupun sekiranya anda menggunakan aplikasi lain yang boleh jalankan v2ray korang perlu masukan ke dalam aplikasi v2ray msing-masing.

Setelah memasukan config, Korang perlu edit di beberapa bahagian ia itu :

Adress vp.dotycat.com
S/N (Server Name Indication) BUG.com

Tumpukan perhatian di dalam dua bahagian ini di mana adress berfungsi sebagai adress penyedia config v2ray anda (biasanya adress da siap wildcard) korang hanya perlu edit dua benda ini menjadi tempat untuk pemasangan bug / wildcard bug.

Contoh bug yang saya akan gunakan iala bug viu ataupun yang orang panggil bug maxis tv sebagai contoh okay

Korang perlu edit adress dan s/n dengan menambahkan bug, maka di bahagian adress dan sin akan kelihatan seperti berikut:

Adress sub.viu.com.vp.dotycat.com
S/N (Server Name Indication) sub.viu.com

Akan kelihatan seperti table di atas, Xpe kot saya belanja 1 bug ne , sebap banyak lagi bug backup maxis ne.

Oh ya hampir terlupa, untuk cara maxis tv ini anda tidak memerlukan untuk hunt ip, ianya sama seperti maxis music sebelum ini, selain itu ada banyak lagi plan yang boleh anda bypass antaranya plan unlimited dan tanpa langanan dengan syarat hunt ip hahah.

Dalam posting ini saya tak dapat kongsikan gambar, oleh sebap malas nak naik ambik handpon tertinggal hahha, so good luck. 

Saya da payung seketul, takan x nak belanja tekan iklan tuu ahha.

Assalamualaikum.

Conclusion

So I think you might understand and like our article about Trick Free Internet Maxis Dengan V2Ray Terbaru 2022. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments