Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022

Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022

Summary

This time I will share about 'Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022'

Continue reading about our main topic which is Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022

Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022 - Untuk mendapatkan backlink secara percuma anda perlukan beberapa cara, Caranya cukup senang anda hanya perlu ikut langkah-langkah yang dotycat.com kongsikan ini.

APA ITU BACKLINK?

Backlink adalah sebuah link yang ditanamkan di website lain dan mengarahkan ke website Anda atau website lain yang sedang dioptimasi. Fungsi dan manfaat dari backlink sangat penting untuk  meningkatkan tingkatan website Anda di dalam search engine seperti google, bing , yahoo dan macam macam lagi dan dapat meningkatkan popularity website Anda serta menaikkan page rank .

Jumlah backlink sangatla penting untuk mendapatkan popularity ataupun page rank sesebuah website, Selain itu speed website juga berpengaruh terhadap seo sesebuah website.

Untuk mendapatkan backlink secara percuma anda perlu melakukan beberapa cara yang akan ssaya kongsikan, Sebagai contoh domain dotycat telah mendapatkan 15 DA dan 21 PA Dalam beberapa bulan terakhir, Sebelum saya memperbanyakan backlink saya telah membuat beberapa persedian iaitu optimus page speed dan compress css/html/js.

Baikla kita teruskan ke tips berkaitan cara mendapatkan backlink berkuality secara percuma, Teruskan membaca.

10 WEBSITE

10 WEBSITE Penyedia backlink secara percuma yang anda harus tahu, dan yang paling penting , setiap domain ini mempunyai DA atas dari 30DA.

  1. ADDWISH - AddWish adalah sala satu tempat dimana anda boleh mendapatkan backlink secara percuma dengan cara yang cukup senang, Hanya perlu membuat akaun addwish dam seterusnya membuat posting tentang web ataupun blog anda seterusnya menambahkan link blog anda . - Dengan cara ini anda telah berhasil mendapatkan backlink percuma.
  2. Foto Bucket - Salah satu website untuk memuat naik gambar selain itu kita juga boleh mendapatkan backlink melalui website ini dengan cara buat akaun secara percuma dan menambahkan link di info gambar dan profile anda.
  3. DeviantArt - boleh dikatakan komuniti seni dalam talian terbesar. Tapak ini menganjurkan pelbagai karya seni digital. Anda boleh berkongsi atau mempromosikan komuniti anda kepada komuniti mereka yang hebat.
  4. Image Shack - ImageShack ialah platform pengehosan imej. Ia berasaskan langganan, dan mudah digunakan. Muat naik imej anda dengan klik beberapa butang.
  5. Drop Shots - DropShots ialah satu lagi laman web pengehosan imej. Ini akan membantu anda mempelbagaikan profil pautan anda. Mereka mengehos foto dan video, yang boleh anda muat naik dalam masa kurang daripada seminit.
  6. Photo Peach - PhotoPeach ialah laman web pengehosan perkongsian slaid. Dengan itu, anda boleh membuat foto dan tayangan slaid. Anda boleh menghantar pautan balik percuma ke tapak web anda. Pada masa yang sama kongsi slaid anda dengan dunia. Mereka juga memudahkan untuk berkongsi melalui e-mel, IM dan Facebook.
  7. Tumblr - Tumblr boleh dipanggil platform micro-blogging. Dengan mendaftar di platform ini, anda boleh menerbitkan kandungan dalam bentuk media penulisan blog pendek, foto, video, hingga audio.
  8. Scrub The Web - ScrubTheWeb ialah penganalisis laman web. Serahkan tapak anda secara percuma dan terima laporan tentang kesihatan tapak anda. Ia adalah perjanjian dua-untuk-satu.
  9. Directory World - DirectoryWorld mungkin merupakan direktori suntingan manusia terbesar di planet ini. Pilih daripada satu daripada ratusan kategori untuk tapak web anda. Mereka kadangkala menyekat penghantaran percuma, jadi semak semula dari semasa ke semasa.
  10. So Much - SoMuch ialah direktori dalam talian percuma. Anda boleh memilih daripada seratus atau lebih kategori. Pilih satu yang paling menggambarkan tapak web anda.

Berikut 10 website yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan backlink secara percuma, Sebenarnya ada banyak lagi website yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan backlink secara percuma, anda boleh melakukan kajian melalui search engine.

Selain website di atas kami dotycat.com juga menyediakan backlink secara percuma diman anda boleh terus kunjungi page kami di --KLICK SINI-- Untuk mendapatkan backlink secara percuma.

Conclusion

So I think you might understand and like our article about Cara Mendapatkan BackLink Bekuality Percum 2022. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments