[FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template

[FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template

Summary

This time I will share about '[FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template'

Continue reading about our main topic which is [FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template

Hari ini kita akan Kongsikan templat blogger Median UI 1.6 secara percuma. Jadi mari kita mula memuat turun median UI 1.6 secara percuma. Download Free [FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template

Median UI 1.6

Median UI 1.6 sedang menggunakan Templat Blogger Moden. Untuk versi Median UI 1.6 Sediakan beberapa ciri dan fungsi yang paling hebat seperti Ikuti Siaran Ciri Pengepala, Mod Gelap sekali klik, Jadual kandungan automatik, dsb. Ini ialah templat Blogger Berbayar, tetapi saya menyediakan Premium (Asal) bagi templat Ini untuk benar-benar percuma.


Anda boleh membuat blogger anda sendiri dan menambahkannya ke web blog anda. Ini mengubah rupa dan rasa blog anda. Untuk artikel ini, Kami akan membincangkan Ciri templat ini dan penyesuaian penuh. templat blogger premium free

Median UI 1.6 salah satu daripada mesra SEO terbaik, sangat dioptimumkan, mesra AdSense, bersih, paling canggih dengan ciri unik, templat Blogger yang sangat pantas pada masa kini. Reka bentuk UI papan pemuka pada templat Blogger UI Median sangat mengagumkan dan unik sehingga semua orang akan menyukainya. templat blogger premium free

Median UI 1.6 Premium Version Features

Tema ini mempunyai banyak ciri premium. Semua ciri premium tema ini diterangkan di bawah.

ID Features Availability
1 100% Responsive Design True
2 Google Testing Tool Validator True
3 Google Rich Results True
4 Custom 404 Page True
5 Fast Loading True
6 Featured Widgets by (Label, Recent or Random) True
7 Boxed Mode True
8 Awesome Ajax Mega Menu True
9 3 Sidebar Option (Left / Right / Full) True
10 Whatsapp Sharing True
11 Blogger, Disqus or Facebook Comments True
12 Drop Down Menu True
13 Hot Post by (Label, Recent or Random) True
14 SEO Optimized True
15 Social Sharing True
16 Browser Compatibility True
17 Remove Footer Copyrights True
18 Awesome About Section True
19 Post Shortcodes True
20 Blogger Template Customizer True
21 Lifetime Template Updates True
22 Image LazyLoad True
23 Adsense LazyLoad True

Median UI 1.6 News Features

Skrin menu dibahagikan kepada 3 lajur, yang juga dilakukan secara berbeza daripada model lain kerana lajur pertama adalah untuk menu navigasi boleh lipat. Templat ini kelihatan seperti aplikasi web yang mencipta blog yang kelihatan berbeza daripada blog lain. Konsep ini juga digunakan oleh laman web besar seperti Google Adsense, Google Drive, dll.

Dalam sampel ini, pengarang menguji aplikasi elemen papan pemuka blog yang akhirnya menghasilkan UI Sederhana, UI yang disyorkan untuk topik berita tetapi tidak semestinya. Tidak sesuai untuk tema lain. Topik lain.

Median UI 1.6 Download

Password: www.dotycat.com

Kesimpulan

Jika anda menyukai templat ini, anda boleh membeli templat ini daripada pembangun templat ini. Dalam siaran ini, saya telah menerangkan beberapa ciri Templat Blogger UI Median v1.6. Saya harap post ini boleh berguna untuk anda.

Jika anda melawat laman web kami buat kali pertama maka anda boleh melawati laman web kami setiap hari dan membaca kemas kini siaran baharu. Terima kasih kerana melawat Dotycat.com kami.templat blogger premium percuma.

Conclusion

So I think you might understand and like our article about [FREE] Median UI V1.6 Premium Blogger Template. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments