[Unlimited] SimPerson Premium Blogger Template

[Unlimited] SimPerson Premium Blogger Template

Summary

This time I will share about '[Unlimited] SimPerson Premium Blogger Template'

Continue reading about our main topic which is [Unlimited] SimPerson Premium Blogger Template

DotyCat.Com - Download SimPerson Premium Blogger Template, No encode scrript 100% premium

SimPerson ( Simple & Personal ) - Blogger Template adalah template yang gunakan oleh www.kangrian.net, Namun Kang arian cuma kongsikan template yang hanya boleh di gunakan dengan sub domain blogger sahaja contoh hanya boleh di gunakan di yourblogename.blogsport.com dan tidak dapat di gunakan pada single domain ataupun subdomain selain blogger.

Na oleh kerana itu saya membuat sedikit perubahan di bahagian script supaya anda boleh menggunakanya secara unlimited domain dan subdomain atau dengan lain kata  tema premium di mana boleh di gunakan sesuai kemahuan anda, Tetap anda hanya boleh menggunakanya di platfom blogger kerana tema ini hanya di buat khas untuk blogger.

Sekiranya anda ingin menggunakan template ini di platform lain, saya boleh membantu anda tetapi bukan percuma ye, Boleh terus hubungi saya Melalui live chat ya.

SimPerson Features

Di dalam section ini saya akan terangkan features atau apa yang ada di dalam template SimPerson ini, Pada semakan saya apa yang ada di dalam temah blogger SimPerson ini suda cukup baik walaupun kelihatan simple tetapi sebenarnya ianya suda sangat sangat bagus untuk seo dan speed blogger anda. Berikut Features yang ada dalam template ini.

ID Features Availability
1 SEO Friendly True
2 Personal Blog True
3 Breadcrumbs True
4 Back to Top Button True
5 Share Button True
6 Fast Version True
7 Related Post True
8 Pinned Post True
9 Schema Markup True
8 Lazy Load Image True
9 Lazy Load Body True
10 Youtube Video code True
11 Adsense Friendly True

Berikut beberapa features template SimPerson  yang dapat saya kongsikan, Sebenarnya ada banyak lagi yang saya tidak sebutkan, so korang boleh semak setelah mendapat template ini kerana saya akan kongsikanya secara percuma dan dalam versi premium, Semua script code telah saya ubah dan anda boleh gunakanya  secara percuma dan yang paling penting ianya tidak memerlukan lesen pengaktipan ianya unlimited by dotycat.com

 Apa yang paling saya suka dalam template ini iala Adsense Friendly di mana anda hanya perlu menyimpan code auto ads sekali sahaja dan mengaktipkan features auto ads di dalam akaun adsense anda, kerana bila menggunakan auto ads ianya masi kelihatan tersusun.

Untuk mendapatkan template SimPerson ini anda boleh teruskan ke stecion download berikut..

Download & Demo

Untuk demonya korang boleh lihat tema yang saya gunakan namun versi yang saya gunakan iala versi custom kerana saya tidak menggunakan flatporm blogger, Bagaimanapun ianya sama.

Password ada di dalam page safelink. TQ , Jangan skip!

Password

Untuk mendapatkan password korang boleh klik link download terlebih dahulu, di dalam page Link scanner korang boleh scroll ke bawah dan di sana saya telah sediakan password file template SimPerson ini.

Baikla sampai di sini sahaja perkongsian saya tentang template ini, sekiranya ada permasalahan boleh hubungi saya melalui live chat yang telah saya sediakan ataupun boleh tinggalkan koment di ruangan yang saya sediakan.

Assalamualaikum dari kami DotY Cat 

Conclusion

So I think you might understand and like our article about [Unlimited] SimPerson Premium Blogger Template. So in my conclusion, If you don't understand any of the steps then don't hesitate to leave a comment in the space we have provided.

Share with your friends and spread this article to the whole world😍

Assalamualaikummm..

Comments